
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon coupé en deux
- 200 g de boulgour
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 20 g de poivrons rouges grillés, en conserve
- 600 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 203 kcal / 849.2 kJ
- Białko
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 31.6 mg