Pain pide au bœuf haché

Pain pide au bœuf haché

4.4 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 30 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café rase de sel
  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de viande de bœuf hachée
  • 2 pincées de paprika
  • 2 pincées de cumin en poudre
  • 2 pincées de gingembre en poudre
  • 3 brins de persil frais équeutés
  • 3 c. à soupe de coulis de tomates
  • 120 g de mozzarella râpée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538.6 kcal / 2253.4 kJ
Białko 20.8 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 56.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 378.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...