Crema de anguila ahumada

Crema de anguila ahumada

4.8 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 3 dientes de ajo
  • 1000 g de patata pelada, en trozos de 2-3 cm
  • 150 g de nata (35% de grasa)
  • 1 ½ pastillas de caldo de pescado
  • 1000 g de agua
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de anguila ahumada en trozos de 1-2 cm
    100 g de sardinas ahumadas, en trozos de 1-2 cm
  • 50 g de huevas de mújol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 140 mg
Białko 8.9 g
Kalorie 1618 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 30.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...