Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert au chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
500 g de lait
-
2 œufs
-
60 g de sucre en poudre
-
20 g de farine
-
10 g de cacao en poudre
-
80 g de chocolat en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
867.1 kJ /
207.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan à la noix de coco
1 godz. 15 min
Crème dessert au gianduja
4 godz. 15 min
Yaourt à boire à la vanille
12 godz.
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Flan pâtissier sans pâte
50 min
Natilla (crème dessert à la cannelle)
15 min
Flan sans pâte
6 godz.
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Cookies-brownies
20 min
Cookies américains
50 min
Compote pomme-banane
20 min