Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, en morceaux
- 2 branches de thym frais
- 1 brin de romarin frais
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Riz cantonais
30min
Soupe de potimarron
35min
Gâteau roulé au café
2h 30min
Boulettes de viande, sauce aux légumes. Feuilletés aux pommes et au caramel
1h 30 min
ATELIER menu 2
1u.
Pâte à pizza
1u.
ATELIER menu 1
1u.
Chapelure
10min
Confiture pomme et citron à la vanille
40min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Chili de bœuf cétogène
3h 10min