Urządzenia i Akcesoria
Steamed greens with lemon feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
Danish feta200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini (1 bunch), trimmed250 g
-
asparagus (approx. 1-2 bunches), trimmed200 g
-
flaked almonds toasted, for garnishing1 - 2 tbsp
-
red onion (opcjonalnie) finely diced, for garnishing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
380.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
928 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Broccoli salad
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Beetroot salad
10 min
Cauliflower mash
25 min
Steamed Chinese greens
30 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Brown rice salad
40 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min