Urządzenia i Akcesoria
Steamed greens with lemon feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
Danish feta200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini (1 bunch), trimmed250 g
-
asparagus (approx. 1-2 bunches), trimmed200 g
-
flaked almonds toasted, for garnishing1 - 2 tbsp
-
red onion (opcjonalnie) finely diced, for garnishing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
380.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
928 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Boiled eggs
20 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min