Carrot, pumpkin and ginger purée
TM6 TM5 TM31

Carrot, pumpkin and ginger purée

4.6 (28 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • ½ orange, zest only, no white pith
  • 50 g brown onion, cut into halves
  • 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 80 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 20 g unsalted butter
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
627.5 kJ / 150 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
18.9 g
Tłuszcz
8.4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
3.8 g
Sód
136.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy