Urządzenia i Akcesoria
Carrot, pumpkin and ginger purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
627.5 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Pumpkin soup
30 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 Min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 Std. 40 Min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 Min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 Min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 Min