Urządzenia i Akcesoria
Carrot, pumpkin and ginger purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
627.5 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10 min
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Fruit purée (apple)
15 min
Vegetable purée (sweet potato)
25 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min
Cauliflower mash
25 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min