Urządzenia i Akcesoria
Bolognaise sauce for two
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
Bolognaise sauce
-
onion½
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
rindless bacon rasher cut into pieces1
-
olive oil30 g
-
beef mince150 g
-
pork mince100 g
-
white balsamic reduction1 tbsp
-
tomato paste60 g
-
water80 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh basil leaves to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.4 g
Kalorie
2202 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Mashed potatoes
40 min
Vegetable soup
35 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min