冷拌秋葵雞肉
TM6 TM5

冷拌秋葵雞肉

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 300 克 雞胸肉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 3 克 昆布
  • 600 克 水
  • 200 克 新鮮秋葵
  • 25 克 米酒
  • 35 克 醬油
  • 25 克 味醂
  • 1 包 金針菇 ,切除根部,稍微分開

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
743 kJ / 177.6 kcal
Białko
18.9 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
7.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
2.1 g
Sód
830.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy