冷拌秋葵雞肉

冷拌秋葵雞肉

4.7 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 昆布
    3 克
  • 600 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    25 克
  • 金針菇 切除根部,稍微分開
    1 包

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 830.5 mg
Białko 18.9 g
Kalorie 743 kJ / 177.6 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...