Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'oignons de printemps, avec la partie verte, coupés en morceaux
- 120 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux (voir conseil)
- 300 g de nectarines, dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de vinaigre de cidre
- 15 g d'huile de tournesol
- 210 g de vin blanc
- 110 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 ½ c. à café de graines de moutarde
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 731.4 kJ / 174.8 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Pain de mie
3h
Sirop de gingembre
1h
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Brak ocen
Glace au jogourt et à la mangue
Brak ocen
Birchermüesli
1h 10min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Glace au caramel
9 Std.
Pain ciabatta
1h 45min
Pain toast
16 Std.
Sauce bolognaise
3h 15 min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min