Chutney de pêches au curry

Chutney de pêches au curry

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 bocaux

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    300 g
  • de gingembre, frais épluché, coupé en lamelles (2-3 mm)
    25 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • pêches (d’env. 150-175 g), entières
    4
  • de sucre gélifiant
    110 g
  • de raisins secs
    10 g
  • de vinaigre de cidre
    30 g
  • de graines de moutarde jaunes
    1 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
  • de curry en poudre doux
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 207 kcal / 865 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...