Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di latte
- 240 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di peperoni rossi o misti, a fette (0,5 cm x 5 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 300 g di salame napoletano, fette sottili
- 300 g di mozzarella per pizza, grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3245.9 kJ / 775.8 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 45.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 1433.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 godz.
Patate gratinate al formaggio
2h
Omelette verdure e formaggio
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Fileja tropeani
2h
Cocktail analcolico natalizio
10min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30min
Mousse alle fragole e formaggio
15min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 min
Lasagne di verza
2h 30 min
Cous cous con Feta e melanzane
30 min