
Urządzenia i Akcesoria
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di latte
-
240 g di farina
-
3 uova
-
1 cucchiaino di sale
-
200 g di peperoni rossi o misti, a fette (0,5 cm x 5 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
20 g di burro
-
50 g di formaggio fresco spalmabile
-
300 g di salame napoletano fette sottili
-
300 g di mozzarella per pizza grattugiata
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
775.8 kcal /
3245.9 kJ
Białko
37.1 g
Tłuszcz
45.8 g
Węglowodany
58.7 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Sód
1433.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

In un sol boccone
5 Przepisów
Włochy
Włochy