Crepes con peperoni, salame e mozzarella
TM6

Crepes con peperoni, salame e mozzarella

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 500 g di latte
  • 240 g di farina
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di peperoni rossi o misti, a fette (0,5 cm x 5 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 300 g di salame napoletano, fette sottili
  • 300 g di mozzarella per pizza, grattugiata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3245.9 kJ / 775.8 kcal
Białko
37.1 g
Węglowodany
58.7 g
Tłuszcz
45.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Błonnik
9.5 g
Sód
1433.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy