Crepes con peperoni, salame e mozzarella

Crepes con peperoni, salame e mozzarella

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di latte
  • 240 g di farina
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di peperoni rossi o misti, a fette (0,5 cm x 5 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 300 g di salame napoletano fette sottili
  • 300 g di mozzarella per pizza grattugiata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 775.8 kcal / 3245.9 kJ
Białko 37.1 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 58.7 g
Błonnik 9.5 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Sód 1433.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...