Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 1260 g di acqua
- 70 g di strutto
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 10 g di sale
Ripieno
- 500 g di patate, pelate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 pomodori secchi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4632.9 kJ / 1107.3 kcal
- Białko
- 34.6 g
- Węglowodany
- 118.8 g
- Tłuszcz
- 58.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.1 g
- Błonnik
- 20 g
- Sód
- 2223.4 mg
Alternatywne przepisy
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Patate duchessa con verdure
1h 15 min
Torta al cioccolato 2 ingredienti
Brak ocen
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 godz. 30 min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Polpette alla rucola
40min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min