Insalata di indivia con datteri e arance

Insalata di indivia con datteri e arance

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di datteri denocciolati circa 12 pezzi
  • 25 g di formaggio fresco spalmabile
  • 12 fette di pancetta tesa di maiale
  • 200 g indivia riccia tagliato a fette (2 cm)
  • 2 arance sanguinelle una in spicchi, una il succo spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • 20 g di aceto di vino rosso
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 3 - 4 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di yogurt bianco non zuccherato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 622.3 kcal / 2603.8 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 47.1 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 1199.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...