Insalata di indivia con datteri e arance

Insalata di indivia con datteri e arance

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di datteri denocciolati circa 12 pezzi
    150 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    25 g
  • di pancetta tesa di maiale
    12 fette
  • indivia riccia tagliato a fette (2 cm)
    200 g
  • arance sanguinelle una in spicchi, una il succo spremuto fresco
    2
  • di senape di Digione
    1 cucchiaino
  • di aceto di vino rosso
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    3 - 4 pizzico
  • di yogurt bianco non zuccherato
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 622.3 kcal / 2603.8 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 47.1 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 1199.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...