Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di datteri denocciolati, circa 12 pezzi
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 12 fette di pancetta tesa di maiale
- 200 g indivia riccia tagliato a fette (2 cm)
- 2 arance sanguinelle, una in spicchi, una il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 20 g di aceto di vino rosso
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 - 4 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di yogurt bianco non zuccherato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2603.8 kJ / 622.3 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 47.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1199.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette con ciccioli
5h
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1sa 30 dk
Thepla di spinaci
1sa
Insalata di finocchi e arance
10 Min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 dk
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Brak ocen
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1 Std. 10 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 dk
Cous cous con Feta e melanzane
30 Min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Polpette alla rucola
40 Min