Bolbo de aipo com molho Chimichurri

Bolbo de aipo com molho Chimichurri

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • bolbo de aipo s/ casca, cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    250 g
  • água
    125 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • bolbo de aipo s/ casca, cortado em fatias verticais (2 cm de espessura aprox.)
    600 g
  • massa folhada
    160 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços, mais 2 c. sopa p/ fritar
    80 g
  • alho
    2 dentes de
  • salsa só as folhas
    30 g
  • vinagre de vinho branco
    20 g
  • azeite mais 2 c. sopa p/ fritar
    50 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 680.9 kcal / 2848.8 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 57 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Sód 1193.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...