Urządzenia i Akcesoria
Plum brioche buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 pieces
Składniki
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
27.6 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cream
15 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 min
Tempered chocolate
40 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min