Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- 5 brins de ciboulette fraîche, en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 292.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15 min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Fondant au chocolat
40min
Riz à la noix de coco (arroz con coco)
35 Min
Beignets hollandais (Oliebollen)
1h 45min
Cookies pralinés aux noix de pécan
30min
Sauce aux champignons
30min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Chantilly
5 min
Coulant au chocolat
40min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min
Banana pancakes
50min