Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 500 g di farina senza glutine
- 1 cucchiaino di zucchero
- 12 g di sale
- 35 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2031.6 kJ / 485.6 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 89.4 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 1167.2 mg
Alternatywne przepisy
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 min
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27 Std.
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pane senza glutine
2h 45min
Pane veloce (senza glutine)
1 godz.
Burger buns (senza glutine)
5h
Gnocco fritto (senza glutine)
1h 30min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2sa 10 dk