Pagnotta rustica

Pagnotta rustica

4.7 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1600 g di acqua
  • 4 g di lievito di birra fresco
  • 1 pizzico di zucchero
  • 600 g di farina multicereali + q.b.
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 11 g di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 270.4 kcal / 1131.3 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 55.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 542.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...