Passatelli in brodo di cappone

Passatelli in brodo di cappone

4.8 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 carota a pezzi (70 g circa)
  • 1 cipolla tagliata a metà (150 g circa)
  • 1 gambo di sedano (30 g circa)
  • 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di pangrattato
  • 2 uova
  • 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 367 kcal / 1535 kJ
Białko 39.1 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 1402.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...