Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661.8 kJ / 397.3 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 76.2 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 985.8 mg
Alternatywne przepisy
Pane ai cereali
3h
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Risotto alla zucca
30min
Pan dei morti
1h
Plumcake con frutta e verdura (riciclo)
50 min.
Pagnotta rustica
3h
Pane ai semi di girasole
22h
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30 min.
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4h
Impasto per pizza integrale
2h