Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g d'eau
- 720 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à café levure boulangère sèche
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1366.2 kJ / 326.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 489.3 mg
Alternatywne przepisy
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Sauce à pizza
35min
Riz rouge
55min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Gelée de framboise et citron
Pas d’évaluation
Pain au charbon
2 godz. 35 min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8h 5 min
Pain blanc vapeur
Pas d’évaluation
Cobbler aux pêches
2 godz. 35 min
Fouetté crémeux à l'orange
10min