Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g d'eau
- 720 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à café levure boulangère sèche
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1366.2 kJ / 326.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 489.3 mg
Alternatywne przepisy
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20min
Rumstecks de bœuf à l’écrasé d’oignons braisés et sauce au sherry
50min
Sirop apaisant au miel et au safran
1 godz.
Starmix - A
1 godz.
Bhajis à l'oignon avec sauce à la coriandre et au piment
1 godz.
Salade de radis, carottes et coriandre
15min
Salade de chou blanc
Pas d’évaluation
Poitrine de dinde Sous vide
Pas d’évaluation
Glace matcha
10h 30min
Beignets au sérac
Pas d’évaluation
Sorbet à la Piña colada
30 min
Riz blanc au citron et à l'ail
35min