烧椒牛肉

烧椒牛肉

5.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    50 克
  • 蚝油
    50 克
  • 蛋清
    1 颗
  • 520 克
  • 红薯淀粉
    10 克
  • 40 克
  • 新鲜二荆条 切5厘米段
    250 克
  • 蒜头
    12 瓣
  • 20 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 金针菇
    150 克
  • 花椒
    2 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 867.5 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 1167 kJ / 278.9 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 15.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...