Urządzenia i Akcesoria
烧椒牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
牛里脊 切片300 克
-
生抽50 克
-
蚝油50 克
-
蛋清1 颗
-
水520 克
-
红薯淀粉10 克
-
油40 克
-
新鲜二荆条 切5厘米段250 克
-
蒜头12 瓣
-
醋20 克
-
白砂糖10 克
-
金针菇150 克
-
花椒2 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
867.5 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
1167 kJ /
278.9 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常秋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny