芝士牛肉卷

芝士牛肉卷

4.6 15 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份

Składniki

面皮面团
  • 干酵母粉 (约1平茶匙)
    3 克
  • 15 克
  • 160 克
  • 中筋面粉
    260 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 特级初榨橄榄油
    25 克
内馅
  • 肥牛片 选牛肩肉片更佳
    400 克
  • 洋葱 切丝
    80 克
  • 现磨黑胡椒粉
    5 克
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    15 克
  • 烧烤酱
    20 克
  • 10 克
  • 黄甜椒 去籽,切丝
    80 克
  • 红甜椒 去籽,切丝
    80 克
  • 马苏里拉奶酪碎
    240 克
制作
  • 帕玛森奶酪粉 (见要诀)
    80 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 606 mg
Białko 28.2 g
Kalorie 2458.5 kJ / 588.2 kcal
Tłuszcz 34.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Węglowodany 41.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...