Urządzenia i Akcesoria
芝士牛肉卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份
Składniki
面皮面团
-
干酵母粉 (约1平茶匙)3 克
-
糖15 克
-
水160 克
-
中筋面粉260 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
特级初榨橄榄油25 克
内馅
-
肥牛片 选牛肩肉片更佳400 克
-
洋葱 切丝80 克
-
现磨黑胡椒粉5 克
-
生抽15 克
-
料酒15 克
-
烧烤酱20 克
-
油10 克
-
黄甜椒 去籽,切丝80 克
-
红甜椒 去籽,切丝80 克
-
马苏里拉奶酪碎240 克
制作
-
帕玛森奶酪粉 (见要诀)80 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
606 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
2458.5 kJ /
588.2 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选
12 Przepisów
Chiny
Chiny