Urządzenia i Akcesoria
早餐(蒸南瓜燕麦牛奶、鸡蛋、花生)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
南瓜 去皮,切约1厘米丁200 克
-
即食燕麦片40 克
-
红枣10 克
-
牛奶250 克
-
水 蒸煮用500 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
生的带壳花生20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
178 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1430.3 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第一辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny