Urządzenia i Akcesoria
百合炒芦笋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
芦笋 去皮,切段300 克
-
百合 洗净沥干50 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
水10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
610.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
612.5 kJ /
146.5 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny