鲜肉月饼

鲜肉月饼

3.6 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
15 个

Składniki

内馅
  • 肉糜
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切葱花
    10 克
  • 75 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 皮冻 切小块
    50 克
  • 猪油
    30 克
  • 麻油
    ½ 茶匙
油芯
  • 猪油
    100 克
  • 低筋面粉
    180 克
水皮
  • 低筋面粉
    260 克
  • 猪油
    40 克
  • 麦芽糖
    100 克
  • 温水 约30-40°C
    85 克
组合
  • 蛋液 适量,上色用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 只

Białko 3 g
Kalorie 1343 kJ / 321 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 33.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...