Urządzenia i Akcesoria
咸肉丝瓜烩河虾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
咸肉 切薄片60 克
-
姜 切丝1 片
-
料酒40 克
-
新鲜的虾 河虾200 克
-
盐1 小撮
-
丝瓜 去皮切滚刀块200 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
369.2 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny