Urządzenia i Akcesoria
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
pumpkin flesh cut into pieces (2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
tamari to drizzle2 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
white wine100 g
-
Arborio rice320 g
-
bacon cut into pieces80 g
-
chicken thighs cut into pieces ( 4cm)250 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
water800 g
-
fresh baby spinach leaves200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
721.8 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
2177 kJ /
520.3 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pasta alla Vodka
15 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Easy banana muffins
30 min