Cornetto di Matera

Cornetto di Matera

5.0 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1000 g

Składniki

  • 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
  • 920 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 12 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze na 1000 g

Kalorie 2054 kcal / 8596 kJ
Białko 70.8 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 457.4 g
Błonnik 18.4 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 4738.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...