
Urządzenia i Akcesoria
Brioches ripiene alle mele
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
16 pezzi
Składniki
Mele insaporite
-
di burro chiarificato10 g
-
di mela (tipo Granny Smith, Fuji, Pink Lady), sbucciate e a pezzi (3.5 cm)200 g
-
di zucchero15 g
-
di cannella in polvere (opcjonalnie)¼ - ½ cucchiaino
Pre-impasto
-
di latte100 g
-
di lievito di birra fresco15 g
-
di miele10 g
-
di farina manitoba100 g
Impasto
-
di farina manitoba + q.b.180 g
-
di zucchero80 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti1
-
uovo albume e tuorlo separato1
-
di latte50 g
-
di latte in polvere15 g
-
di farina tipo 0120 g
-
tuorlo1
-
di sale1 pizzico
-
di burro freddo, a pezzi70 g
-
granella di zucchero q.b. per decorare
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
171.4 kcal /
717.3 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
63.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusto d'estate
20 Przepisów
Włochy
Włochy