Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di mandorle tostate
- 250 g di zucchero
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2070 g di acqua
- 50 g di aceto
- 400 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 270 g di latte condensato zuccherato
- zucchero a velo q.b. per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3504 kJ / 837 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 78.1 g
- Tłuszcz
- 55.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 83.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti friabili al burro
2 godz. 30 min
Panettone TM6
10 godz. 30 min
Tartine con gelatina
Keine Bewertungen
Insalata fredda di spaghetti di cetrioli alla coreana
25min
Salmone al forno con tagliatelle di zucchine
Keine Bewertungen
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4 Std.
Vin cotto
2h
Cheesecake al melone
5h 30 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Bignè craquelin
2h
Pandoro TM6
15h 15 min