Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi Tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Paella met kidneybonen
55 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.