Schnelle Fenchelquiche

Schnelle Fenchelquiche

4.3 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 Stücke

Składniki

  • Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
    270 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Streifen
    30 g
  • Fenchel geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
    120 g
  • Eier
    2
  • Schmand
    120 g
  • Salz
    3 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Pinienkerne
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stücke

Sód 378 mg
Białko 11 g
Kalorie 1588 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...