Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
21 pieces
Składniki
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
336.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
210.7 kJ /
50.4 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Lemon caper butter
10 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Margarita
5 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
30 second cupcakes
25 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min