Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
21 pieces
Składniki
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
336.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
210.7 kJ /
50.4 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Empanada pastry
45 min
Whipped Feta
35 min
Steamed Egg Cups
20 min
Brandy snaps
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Speculoos
3 godz.