Urządzenia i Akcesoria
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.7 g
Kalorie
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb stew
1 godz. 45 min
Crème Fraîche Apple Pie
2 godz.
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
White Bread
6 godz.
Honey loquat paste
1 godz.
Salt Cod Fritters
45 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Portuguese Custard Tarts
1 godz. 10 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min