Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de calabacín con piel, sin los extremos, en dos trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
- ½ limón
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (150-200 g c/u)
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de perejil fresco solo las hojas y un poco más para adornar
- 4 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos en aceite escurridos, reserve el aceite
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimienta de Cayena molida (opcjonalnie)
- 200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 469.4 mg
Alternatywne przepisy
Vacío al horno con salsa picante
4h 20min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 Min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Baklava cheesecake
10h 30min
Valencoctail
1h 30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Fruta con miel y limón
15 Min
Pincho de sardina rellena
45 Min
Cóctel de primavera
5 Min
Café dalgona con leche condensada
10 Min
Crema de café
5 Min
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15 Min