Wersje kompatybilne
Guarnición de zanahorias baby con ajetes y espárragos verdes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de espárragos verdes congelados en trozos
- 400 g de zanahorias baby congeladas
- 50 g de vino blanco
- 300 g de ajetes congelados en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 hojas de cogollos de Tudela
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 224 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 92.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras salteadas
30min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Puerros pochados (80 g)
15min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10min
Zanahoria salteada (100 g)
10min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Guarnición de verduras con hierbas provenzales
1u.
Tallarines con carbonara vegetariana
30min
Calabacín dorado (100 g) en mitades
15min