Urządzenia i Akcesoria
Chicken Satay with Peanut Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
70 pieces
Składniki
Chicken Satay
-
chicken cut in 2-3 cm cubes2000 g
-
fresh lemongrass white part only, sliced5
-
fresh ginger25 g
-
fresh turmeric25 g
-
cumin powder10 g
-
coriander powder15 g
-
fennel powder25 g
-
brown sugar150 g
-
honey100 g
-
cooking oil70 g
-
salt¾ tbsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tips)350 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
dried chilli paste (cili boh) adjust to taste50 g
-
cooking oil80 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised2
-
hot water300 g
-
palm sugar50 g
-
dried tamarind piece1
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
157.9 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
553.4 kJ /
132.3 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
KL Hokkien Noodles
35 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min