Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stock Paste
45min
Meat Stock Paste
Ninguna valoración
Sambal Belacan
10min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Fried Beehoon
20min
Mirepoix
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Tomato Soup Paste
35min
Stir-Fried Vegetables
15min