Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 Std. 30 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Beef Stock Paste
45min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Browning 7 oz Onions
25min
Sambal chilli
35min
Homemade chicken stock powder
1h 35min