Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candied Citrus Peels
36 godz. 10 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Turmeric Chicken
50 min
Tom Yum Paste
45 min
Lemon curd
1 godz.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Not quite nasi goreng
45 min