
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes
- 100 g de chocolat noir
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 55.7 kcal / 232.9 kJ
- Białko
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Sód
- 3.9 mg