Urządzenia i Akcesoria
Cucumber soup with prawn skewers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 tbsp
-
salt½ tsp
-
raw prawns, peeled and deveined24
-
onions cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
salad cucumbers preferably unpeeled, cut in pieces500 g
-
lemon sliced, each slice quartered1
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk200 g
-
flour40 g
-
fresh dill (opcjonalnie) chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Quick cheese soufflés
45 Min
Onion Soup
1 Std.