Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Dried Mushroom Soup
35min.
Chickpea soup with spinach
40min.
Pumpkin soup
35min.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min.
Russian Beetroot Salad
1hod. 10min.
Ukrainian borscht
35min.
Calamares a la Americana
50min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Minestrone
45min.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1hod. 20min.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1hod.