Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Sauerkraut soup
50 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Minestrone
45 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min