Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Chickpea soup with spinach
40 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Minestrone
45 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Apple cake
1 godz.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min