Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Minestrone
45 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min