
Urządzenia i Akcesoria
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
5 portions
Składniki
-
whole chicken legs with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)1000 g
-
salt2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled15 g
-
fried shallots homemade (see tips)150 g
-
ghee40 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground fennel1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
evaporated milk100 g
-
tomato purée (see tips)100 g
-
tomato ketchup60 g
-
water400 g
-
almond flakes toasted40 g
-
golden raisins fried60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
458 kcal /
1918 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
740 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Curry Mee
30 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Chicken Rendang
45 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min