
Urządzenia i Akcesoria
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
garlic cloves4
-
shallots80 g
-
fresh ginger25 g
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
cooking oil50 g
-
ghee50 g
-
coconut milk100 g
-
light soy sauce50 g
-
sweet soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
tomato sauce25 g
-
chilli sauce25 g
-
beef cut in 0.5-1 cm thickness1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow onions (opcjonalnie)200 g
-
bird's eye chillies (chilli padi) (opcjonalnie)6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1894 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1220 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Chicken Rendang
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min