Urządzenia i Akcesoria
Thai Chicken Tartlets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
olive oil to brush1 - 2 tbsp
-
dumpling wrapper for wanton16 pieces
Filling
-
water350 g
-
chicken breast fillet, skinless cut in 2 cm cubes300 g
-
lemon zest (only the yellow part)1
-
spring onion cut in quarters20 g
-
red onion cut in quarters50 g
-
fresh red chilli deseeded2
-
fresh green chilli deseeded1
-
fresh coriander leaves3 sprig
-
fresh mint leaves2 sprig
-
lemon juice30 g
-
oyster sauce30 g
-
fish sauce1 tsp
-
bird's eye chilli (chilli padi) (opcjonalnie)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
157.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1181 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nester TM7
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Sgroppino
5 min
Marmalade Margarita
5 min
Quick chicken tikka masala
35 min