Urządzenia i Akcesoria
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher600 g
-
carrot ends trimmed, cut in segments no longer than pusher100 g
-
peanuts, roasted, salted60 g
-
garlic cloves4
-
fresh chilli (opcjonalnie) halved, deseeded if desired1
-
olive oil50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
raw king prawns, peeled, deveined peeled (tails on, see tips)500 g
-
fresh lemon grass finely sliced (approx. 2 mm)10 g
-
lime juice, freshly squeezed35 g
-
honey30 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2337.1 mg
Białko
45 g
Kalorie
2929 kJ /
700.1 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.