Urządzenia i Akcesoria
Spring Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.4 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgur and Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Vegetarian Pizza (TM5)
Brak ocen
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min