Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Białko
- 53.6 g
- Węglowodany
- 73.1 g
- Tłuszcz
- 100.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1525.6 mg
Alternatywne przepisy
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Soy Dressing
5min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Pas d’évaluation
Watermelon Ice Lollies
12h 10min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Fried Wontons
45 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Smoked Salmon Pâté
5min