Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Białko
- 53.6 g
- Węglowodany
- 73.1 g
- Tłuszcz
- 100.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1525.6 mg
Alternatywne przepisy
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Beef Wellington
2h 15min
Pasta alla Nerano
40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min