Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de manzana
- 15 - 20 g de azúcar moreno
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de tomillo seco
- 250 g de agua
- 500 g de brócoli (4 ramilletes medianos)
- 200 g de queso fresco en lonchas de 5 mm de grosor y en trozos de 5x3 cm
- 100 g de queso emmental rallado
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 558.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35 min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min
Vichyssoisse con pasta
35 min
Coliflor con salsa de coliflor
30min
Coliflor gratinada
50min
Jardinera de verduras a la menta
40 min
Espiral de lombarda y manzana
40 min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 Min
Verduras y manzana salteadas con salsa de brócoli
30min
Brócoli al limón con costra de tomillo
40 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30min